Det är vidrigt.

Alltså ibland skäms jag verkligen för att jag äter kött.

Det var ett inslag på nyheterna precis som handlade om att tre dagar gamla grisar kastreras utan bedövning. Man fick se det. De lade grisen i nån slags tratt, på rygg med trynet inne i tratten. Sen skar de dem. Bara sådär. Och anledningen? "Köttet kan annars få dålig lukt och smak. Och det vill ju konsumenterna inte ha"

Jag skäms. Jag skäms verkligen. Hur kan vi bara med? Det är vidrigt. Och det händer i Sverige. Svenskt kött som ska vara så bra och "djuren far inte illa". Sure.

Det är vid såna här tillfällen jag har lust att bli vegetarian igen. Jag mår illa av bara tanken på att äta griskött nu. Och jag skäms, jag skäms verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0